Anatec Banner

Informatiedisplays

informatiedisplays

informatiedisplay

Informatiedisplays bestaat uit een of meerdere regels met alfanumerieke karakters die met een bijgeleverd PC programma vrij te programmeren zijn. Teksten kunnen afwisselend getoond worden op vooraf ingestelde tijden (agendafunctie), met instelbare duur en met een grote diversiteit aan animaties. Een informatiedisplay is uitgevoerd als wandmodel of als informatiezuil.

Zo kunnen in een openbaar gebouw de kamernummers, de activiteit die daarin plaatsvindt en het tijdstip waarop dit begint en eindigt weergegeven worden. In sporthallen en zwembaden wordt dit onder meer toegepast voor toewijzing van de kleedkamers aan de verschillende verenigingen. Dit kan dan afgewisseld worden met algemene informatie of ter ondersteuning van het omroepsysteem.

Voor aansturing over lange afstand zijn meerdere mogelijkheden zoals via een 2 aderige bekabeling met speciale converter of TCP/IP.


Anatec biedt een uitgebreide scala informatiedisplays aan. deze kunnen bijvoorbeeld in een openbare ruimte of achter een winkelruit geplaatst worden.


xxx
ANATEC - Kerver 19 - 5521 DA Eersel - T +31 497 513437 - info@anatec.nl