Anatec Banner

Zaalvoetbal, handbal, korfbal en zaalhockey scoreborden

AK 8.24 IRY

Scorebord voor zaalvoetbal,

handbal, korfbal, etc

Voor een scorebord voor zaalvoetbal, handbal, korfbal of zaalhockey voldoet in veel gevallen weergave van de score tot minimaal 99-99 en speeltijd (oplopend of aftellend). Deze functionaliteit laat zich goed combineren met een scorebord voor basketball of volleybal.



Korfbal scorebord

Korfbalscoreborden

Outdoor Korfbalscorebord

Een korfbalscorebord voor de hogere korfbalniveaus dient sinds enige tijd vergezeld te gaan van 25 seconden schotklokken. Anatec heeft in overleg met de korfbalbond de sets schotkklokken voor de korfballeague ontwikkeld en geleverd.

Korfbal tijdklokken

Korfbaltijdklokken

Korfbal tijdklokken

Al weer enige jaren zijn schotklokken (ofwel korfbal tijdklokken) op de hoogste niveaus korfbal verplicht. De korfbaltijdklok geeft de resterende tijd aan waarbinnen de aanvallende partij een schotpoging op een korf dient te hebben uitgevoerd. De maximale tijd is 25 seconden en de schotklokken tellen af tot 0 seconden tenzij tijdig de schotpoging is uitgevoerd, waarna de korfbaltijdklokken weer gereset worden naar 25 seconden.

Korfbaltijdklok

Korfbal schotklok op statief

Een set schotklokken bestaat uit twee displays die ieder bij een korf geplaatst worden, een bedieningsunit en een voedings / geluidskast. Indien het een en ander aangesloten dient te worden op de omroepinstallatie, zodat de geluidsterkte in de zaal naar wens geregeld kan worden - bijvoorbeeld bij grote publieksaantallen -, kan gebruik gemaakt worden van de AK 30 ext extensiemodule. De AK 30-ext1 extensiemodule biedt naast een audiouitgang vele andere mogelijkheden.



Anatec
ANATEC - Kerver 19 - 5521 DA Eersel - T +31 497 513437 - info@anatec.nl