Anatec Banner

Speciale projecten

Speciale projecten Vanwege de expertise in maatwerk waarin vele disciplines aan de orde komen heeft Anatec vele speciale projekten gerealiseerd.


De electronische "haas": het Hunter looplint

hunter looplint Een voorbeeld is het “Hunter” looplint waarmee langs een wieler/skeeler/schaats of atletiekbaan een rij lichtpunten geplaatst zijn die met een instelbare snelheid achter elkaar oplichten. De sporters volgen deze lichten en kunnen zo een vooraf ingestelde training volgen.


GSM lichtkrant

Speciale Projecten Een ander voorbeeld is de multicolor GSM lichtkrant. Door middel van SMS en een toegangscode kan informatie naar een pubiekelijk zichtbare lichtkrant verstuurd worden. Advertentieruimte kan door de exploitant verhuurd worden op basis van bijvoorbeeld tijdsduur en de lengte (aantal karakters) van het bericht. Maar ook in uitgaansgelegenheden (discotheken) is deze lichtkrant erg populair.

De Outdoor LCD displays hebben een speciale uitstraling. Deze kunnen in verschillende kleuren uitgevoerd worden. Meer dan 300 Rabobank filialen hebben deze displays van Anatec in hun outdoor reklamezuilen.

Prijsinformatie displays

Tot slot zijn er de prijsinformatie LED displays die al geruime tijd populair zijn bij tankstations.


xxx
ANATEC - Kerver 19 - 5521 DA Eersel - T +31 497 513437 - info@anatec.nl