Voetbal

voetbal scorebord met GOAL letters
Voetbalscorebord
Type AK 2.40-4.33 ORG

voetbalscorebord met stand
Voetbalscorebord
Type AK 4.40 ORG

Een standaard voetbal scorebord geeft de score weer tot 9-9 en de oplopende speeltijd tot 45 minuten en van 45 minuten tot 90 minuten. De cijferhoogte van de hier weergegeven scoreborden is naar keuze 33 of 40 centimeter. De tijd wordt weergegeven in minuten of in minuten en seconden. Combinaties met een bij het scorebord passende (score-)lichtkrant behoren tot de mogelijkheden. Een voetbalscorebord wordt standaard geleverd met een naar keuze vaste of bedrade afstandsbediening. Een voetbal scorebord van Anatec voldoet aan de eisen van de KNVB.

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een LED video display als voetbal scorebord. Op dit grote scherm kan er een combinatie van verschillende elementen getoond worden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om een sponsor en de score te laten zien. Er kunnen ook videos of advertentie op het scherm getoond worden. Het weergeven van informatie zoals wedstrijdopstellingen zijn ook inzetbaar. Voor meer informatie of een aanvraag kunt u contact met ons openemen.

voetbalscorebord in gebruik bij een vereniging
Voetbalscorebord
Type AK 4.33 ORG

Zaalvoetbal scoreborden

Een zaal voetbal scorebord voldoet in veel gevallen aan de eisen voor handbal, korfbal of zaalhockey scoreborden. De weergave van de score gaat tot minimaal 99-99 en speeltijd (oplopend of aftellend). Verder laat deze functionaliteit zich goed combineren met een scorebord voor basketbal of volleybal.


Een voetbal scorebord van Anetec onderscheidt zich van de concurrentie door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Daarnaast is alles van de hoogste kwaliteit, dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.