Anatec Banner

Infomatie Distributie Systeem

Het Informatie Distributie Systeem (IDS) is een efficient middel om uw informatie in publieke ruimten zichtbaar te maken. Dit systeem kan toegepast worden voor narrowcasting (het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen.) Het bestaat uit een aanstuureenheid en diverse grafische displays- vaak LCD displays- die op één of meerdere plaatsen in de publieke ruimte opgesteld staan.

Deze displays tonen berichten die voor het publiek van belang kunnen zijn, zoals aankondigingen, bewegwijzigingen, nieuws en promoties.

Vanuit een aanstuurpunt (PC met software) kan op diverse remote displays in diverse andere ruimten informatie getoond worden. De informatie, bestaande uit één of meerdere dia's met diverse berichten, wordt eerst samengesteld en vervolgens op één of meerdere displays in andere ruimten getoond. Verspreiding van de presentatie vindt plaats via een reeds aanwezig computernetwerk. Een netwerkaansluiting dient op korte afstand van het display aanwezig te zijn of er wordt gebruik gemaakt van een draadloos netwerk.

Narrowcasting Systeem

Informatie Distributie Systeem


Anatec
ANATEC - Kerver 19 - 5521 DA Eersel - T +31 497 513437 - info@anatec.nl