Rugby

Rugby scoreborden zijn er in diverse uitvoeringen. De weergave van de score kan oplopen tot 199 of 999. Deze lopen op bij iedere try, dropkick, penaltykick of per conversie. De speeltijd van de eerste en tweede helft bedraagt ieder 40 minuten. (De duur van de derde helft is niet vastgelegd) Een scorebord voor rugby kan uitgevoerd zijn met cijfers of als score-lichtkrant, die naast een scorebordfunctie ook als lichtkrant gebrukt kan worden. Dit biedt vaak interessante mogelijkheden voor sponsors etc..

Uitgebeidere versies van rugby scoreborden tonen bijvoorbeeld de namen van de spelers en hun scores af andere statistieken.

 Rugbyscorebord met lichtkrantfunctie
Rugbyscorebord met lichtkrantfunctie
 Rugbyscorebord in scorebord mode
Rugbyscorebord in scorebord mode
 Rugbyscorebord AK 8.28 ORG
Rugbyscorebord AK 8.28 ORG
 Rugbyscorebord AK 6.33 ORG
Rugbyscorebord AK 6.33 ORG

 Rugbyscorebord AK 6.33 - 4.28 ORG
Rugbyscorebord AK 6.33 – 4.28 ORG
Anatec bus tijdens een installatie van een outdoor rugby scorebord

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium geselecteerde LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.

De scoreborden worden met bevestigingbeugels geleverd. Aangezien de scoreborden draadloos bediend worden is montage en aansluiten eenvoudig en is het wellicht aantrekkelijk dit in eigen beheer te doen.