Ijshockey

Ijshockey scoreborden zijn voorhanden in diverse uitvoeringsvormen:

Numerieke ijshockey scoreborden tonen minimaal de score thuis en gasten, speeltijd, periode, rugnummers met straftijden en 10 minutenstraffen.

De scorelichtkranten kunnen ook gebruikt worden voor het weergeven van meldingen en berichten, ook als er geen wedstrijd gespeeld wordt. Enkele voorbeelden zijn te zien in de ijsbanen de Westfries Hoorn, en de kunstijsbaan te Eindhoven. etc.

ijshockey scorebord
Scorebord IJshockey AK 9.24-20.11-6d IC

De scoreborden van de schaatsbanen de Westfries in Hoorn en de Smelt in Assen kunnen gecombineerd gebruikt worden als informatiebord, ijshockeyscorebord en scorebord voor langebaanschaatsen.

Het meerkleuren matrixscorebord in de Uithof in den Haag doet dienst als ijshockeyscorebord, kunsschaatsscorebord en shorttrackscorebord in een. Dit is een voorbeeld van een multifunctioneel scorebord voor een teamsport, jurysport en individuele sport.

Matrix bord voor een ijshockey, shorttrack en kunstschaats vereniging
Scorebord voor IJshockey
Shorttrack en Kunstschaatsen

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.