Waterpolo

Alle scoreborden voldoen aan de meest recente regelwijzigingen volgens de KNZB. De schotklokken tellen op juiste manier af van 20 of 30 seconden.

Waterpolo scoreborden worden standaard geleverd met een set 20/30 seconden klokken (schotklokken). De waterpoloscoreborden voorzien in het vereiste formaat van de speeltijd (minuten, seconden, tienden van seconden), meerdere soorten claxonsignalen (laatste minuut, einde speeltijd en aflopen 20/30 seconden regel) en indicaties voor strafseconden.

voorbeeld van een waterpolo scorebord met 2 schotklokken
Scorebord voor waterpolo
en wedstrijdzwemmen

De Anatec waterpolo scoreborden zijn in samenspraak met de KNZB samengesteld. Door regelmatig overleg met de KNZB wordt er zorg voor gedragen dat de waterpoloscoreborden blijven voldoen aan de meest recente eisen. Een voorbeeld hiervan is de laatste aanpassing van de 30 seconden regel naar de 20/30 seconden regel, die middels een kleine wijziging in de bedieningsunits van de bestaande scoreborden gerealiseerd kon worden.

Anatec levert scoreborden die specifiek voor waterpolo zijn. Er kan ook gekozen worden voor een systeem waarbij waterpolo en wedstrijdzwemmen wordt gecombineerd. Bij aansluiten van de bedieningsunit voor wedstrijdzwemmen, werken het scorebord en de schotklokken als tijdregitstratie voor wedstrijdzwemmen. Bij aansluiten van de bedieningsunit voor waterpolo werken het scorebord en de schotklokken als scoresysteem voor waterpolo.

Ook is er de mogelijkheid een LED video display te gebruiken als waterpolo scorebord. Het bord kan zo als het niet voor score gebruikt wordt, ingezet worden als narrowcasting voor bijvoorbeeld reclame.

Op de hoogste speelniveaus is tegenwoordig het invullen van een digitale wedstrijdformulier van toepassing. Wij hebben speciale software ontwikkeld -in overleg met SportLink- waardoor het digitale wedstrijdformulier aan te sluiten is op de bedieningsunit van het scorebord. Hierdoor lopen tijden en scores synchroon met elkaar.


Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.