Hondensport

Voor de hondensport kunnen we een tijdwaarnemingsysteem leveren dat gericht is voor de sport flyball en agility. De tijdwaarneming bestaat uit de volgende componenten:

Start:
Startdrukknop met optioneel aangesloten op de startclaxon voor het startgeluid en aansturen van de timer. De timer stuurt de starttijd door naar een aangesloten PC die deze registreert en middels de aanstuurkast de 2×3 startlampen (Geel, Geel, Groen) voor beide banen gelijktijdig aanstuurt.

Tussentijden:
De fotocellen worden eventueel gevoed vanuit de aansturingsmodule voor flyball en agility. Indien de fotocellen voorzien zijn van schakeluitgangen worden deze op de ingangen van de timer aangesloten.

Eindtijd:
Nadat 4 honden het parcours reglementair goed hebben afgelegd wordt de eindtijd geregistreerd en opgeslagen.

schema van tijdwaarneming voor flyball in de hondensport

Deze systemen kunnen worden aangevuld met een scorebord. De scoreborden variëren van 1 regelige numerieke scoreborden voor weergave van wedstrijd- en trainingstijden tot volgrafische LED schermen voor weergave van wedstrijdresultaten, namen, uitslagen, videobeelden enzovoorts.

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.