Bobslee

Voor zowel de training als voor wedstrijden zijn er verschillende bobslee tijdmeetsystemen en scoreborden mogelijk, van training tot internationale wedstrijden , van eenvoudige weergave tot video display . Hier wordt een eerste mogelijkheid gegeven.Neem voor meer informatie graag contact met ons opnemen voor de specificaties.

Evaluatie en trainingssysteem:
Meetapparatuur voor loopnummers en sprints door het meten van:
– reactietijden bij de start
– tussentijden bij 10 meter of andere afstanden
– uitbreidbaar naar meerdere tussentijden

SYS Bobslee Basic
Basistijdmeetsysteem voor bobslee met timer, ontvanger en meetmanager. Met ingangen voor fotocellen, handdruknoppen etc. voor het meten van doorkomsten.

schema van bobslee tijdmeting

Bobslee tijdmeetsystemen en scoreborden van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.