Motorcross

Voor zowel de training als voor wedstrijden zijn  er verschillende Motorcross tijdmeetsystemen (van training tot internationale wedstrijden) en scoreborden (van eenvoudige weergave tot video display) mogelijk. Hier wordt een eerste mogelijkheid gegeven. Voor meer informatie graag contact met ons opnemen voor de specificaties.

Evaluatie en trainingssysteem:
Meetapparatuur voor loopnummers en sprints door het meten van:
– reactietijden bij de start
– tussentijden bij 10 meter of andere afstanden
– uitbreidbaar naar meerdere tussentijden

SYS Motorcross Basic
Basis motorcross  tijdmeetsystemen met een timer, ontvanger en Meet Manager©.  Met ingangen voor fotocellen, handdruknoppen etc. voor het meten van doorkomsten.


schema van tijdswaarneming voor motorcross

Deze systemen kunnen worden aangevuld met een scorebord. De scoreborden variëren van 1 regelige numerieke scoreborden voor weergave van wedstrijd- en trainingstijden tot volgrafische LED schermen voor weergave van wedstrijdresultaten, namen, uitslagen, videobeelden enzovoorts.

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling, productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.