Hockey

hockey scorebord met goal letters
AK 2.40-4.33 ORG
Scorebord Type AK 8.33 ORG voor weergave van 0-0 tot 99-99 met lichtkrant
Alle hockey scoreborden voldoen aan de meest recente regelwijzigingen volgens de KNHB. De speeltijd wordt aftellend weergegeven in vier kwarten van 17,5 minuten.

De meest gangbare hockey scoreborden tonen een score van 0-0 tot 9-9. De speeltijd wordt aftellend weergegeven in vier kwarten van 17,5 minuten. Andere speeltijden zijn eenvoudig instelbaar. De cijferhoogte van deze hockey scoreborden is naar keuze 33 of 40 centimeter. De tijd wordt weergegeven in minuten of in minuten en seconden. Combinaties met een bij het scorebord passende (score-)lichtkrant behoren tot de mogelijkheden. Een hockeyscorebord wordt standaard geleverd met een naar keuze vaste of bedrade afstandsbediening.

Uitgebreidere hockey scoreborden worden op hoger niveau toegepast. In de regel voorzien deze borden in een alfanumeriek scorebord en/of LED video display, mogelijk uitgebreid met een numeriek scorebord, zodat namen van de deelnemende ploegen en andere informatie tijdens de wedstrijd aan het publiek en de sponsors getoond kunnen worden. Ook een score lichtkrant, die zowel als scorebord en als lichtkrant dienst doet is hier goed toepasbaar.


Scoreborden van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.