Jurysport

Jurysporten maken gebruik van een jurysysteem met daarbij de mogelijkheid voor een weergave op grafische led schermen of scoreborden. Deze systemen zijn te gebruiken bij verschillende jurysporten zoals dressuur, synchroonzwemmen, turnen, ijsdansen enzovoorts.

Een systeem kan bestaan uit:

  • Jury consoles (SCM Judge)
  • Referee-console (SCM Ref)
  • SCM voor aansturing van het scorebord of led video display
  • Dedicated netwerk
  • Transport, installatie en training

De resultaten worden onder meer getoond op LED video displays of scoreborden met server, encoder en toebehoren.

Doordat wij intensief contact met de bonden onderhouden zijn de laatste spelregels van toepassing. Ook kunnen wij, doordat we onze software zelf ontwikkelen, uw software updaten mochten de regels veranderen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op

jury scoresysteem met publicatie en scoresysteem op een desktop
Jury Scoresysteem
Jurysteem voor in een turnhal
Jurysysteem synchroonzwemmen en duiken

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.