Kanovaren

een tijdmeetsysteem voor kanovaren kan op twee verschillende manieren worden uitgewerkt:

Samenstelling A) Een tijdmeetsysteem voor kanovaren (één of meerdere scoreborden met ingebouwde timer ) aangestuurd met bijgeleverde bedieningsunit en eventueel aangevuld met fotocellen voor start en/of finish.

Samenstelling B) Een tijdmeetsysteem voor kanovaren  aangestuurd vanuit een PC met PC software en ingebouwde timer of externe zéér nauwkeurige timer en database (of excel sheet) voor invoer van deelnemers en opslag van resultaten en aansturing van het scorebord.

U kunt dus zelf de samenstelling bepalen. Samenstelling A is de economische uitvoering van het tijdmeetsysteem en eenvoudig op te zetten. Samenstelling B is de professionele uitvoering en kan dus op verschillende wijzen geconfigureerd zijn (draadloze aansturing scorebord vanuit meet management software, met of zonder externe professionele timer etc.)

Indien u geen scorebord nodig heeft volstaat de volgende samenstelling:
– Timy 3W draadloze timer
– PR1a-W Eén of meerdere sets draadloze fotocellen met reflectoren en eventueel statieven voor nauwkeurige detectie van passages bij start en finish.
– óf in plaats van één van de fotocellen kan gebruik gemaakt worden van een externe handdrukkop voor de start.
– óf in plaats van één van de fotocellen en een handdrukknop kunt u de tijd ook starten op de Timy3W timer.

schema van een tijdwaarnemingssysteem voor het kanovaren
Tijdwaarneming kanovaren

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.