Padel

Omdat de puntentelling van padel gelijk is aan die van tennis zijn ook de scoreborden gelijk. Een padel scorebord kan een LED video display voor padel of een numeriek scorebord zijn.

LED Video Display

Indien er wordt gekozen voor een LED video display voor padel kan hierop de score in combinatie met bijvoorbeeld logos van sponsoren getoond worden. Ook kan het LED video display worden gebruikt om bijvoorbeeld camerabeelden of reclameboodschappen te tonen. Neem contact op indien u hiervoor belangstelling heeft.

Numerieke scoreborden

Indien er wordt gekozen voor een numeriek scorebord zijn hierop de setstanden en de gamestand zichtbaar. Ook kan ervoor worden gekozen om de speler of teamnaam instelbaar te maken. Zonder meerprijs kan er voor verschillende kleuren leds gekozen worden (geel, groen, rood).

padel scorebord
voorbeeld van een numeriek padel scorebord

Hieronder is een voorbeeld van een numeriek padel scorebord zonder instelbare spelernamen te zien:

padel scorebord
voorbeeld van een numeriek padel scorebord

Scoreborden van Anatec onderscheiden zich in kwaliteit door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Daarnaast zijn de borden uitgevoerd met:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.