Volleybal

Voor elk niveau van de volleybalsport is er een volleybal scorebord beschikbaar.

Hierbij moet gedacht worden aan:

  • LED video displays
  • Vaste scoreborden
  • Verplaatsbare scoreborden
  • Combinaties van scoreborden met video displays in het narrowcasting systeem.
voorbeeld van een scorebord voor volleybal
Volleybalscorebord

Een volleybals corebord toont naast de scores tot minimaal 99-99 ook de periode, setstanden en time-outs. In enkele gevallen wordt ook de gespeelde tijd weergegeven hoewel dit niet een vereiste is. De AK 30-170 is een goed voorbeeld van een volleybal scorebord

Het is ook mogelijk om een multi-functioneel bord aan te schaffen zoals de AK 30-300 LED. Dit scorebord geeft ook de tijd, teamfouten, periode en serve weer zodat het kan worden ingezet voor een tal van sporten. Dit zou aantrekkelijk kunnen zijn voor een financiering vanuit meerdere verenigingen.

Bovenstaande displays zijn uitgevoerd voor industriële en sporttoepassingen. Dit houdt onder meer in dat gebruik is gemaakt van geselecteerde LEDs en een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays en geïntegreerde klimaatbeheersing.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.


Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.