Over ons

In 1976 startte anatec met de ontwikkeling en verkoop van electronische scoreborden. Al na enkele jaren werd de stap gemaakt van conventionele elektronica naar microprocessoren. Tot 1980 werd bij anatec nog gebruik gemaakt van de gloeilamp als lichtbron in displays. Anatec, een volledig Nederlands bedrijf, was de eerste die LED’s toepaste in electronische scoreborden en heeft onder andere daardoor een vaste positie op de Nederlandse markt weten te veroveren. De nagenoeg onbeperkte levensduur en het lage energieverbruik van LED’s zijn eveneens belangrijke factoren geweest in deze ontwikkeling. Tegenwoordig levert Anatec naast electorische borden ook LED video displays die als scorebord gebruikt kunnen worden.

Waarom anatec?

Anatec heeft het grootste marktaandeel in scoreborden in Nederland. Deze positie heeft zij weten op te bouwen door het leveren van kwaliteit in alle aspecten, zoals:

anatec lichtkranten
  • de juiste functionaliteit
  • volledige oplossinge
  • bedieningsgemak
  • betrouwbaarheid
  • snelle en deskundige service
  • innovatieve (maatwerk) oplossinge
  • tegen buitengewoon concurrerende voorwaarden

Slimme plaatsing van de hoogste kwaliteit LED’s, goed electronisch ontwerp en degelijke mechanica dragen hier zorg voor. Tevens wordt hierdoor de levensduur verlengd en het aantal storingen tot een minimum beperkt. Juist door deze aspecten behoren de totale kosten die met een Anatec display gepaard gaan absoluut tot de laagste. Onze garanties zijn dan ook zeer ruim.

De Anatec displays worden in eigen huis ontwikkeld. De service en ontwikkeling hebben intensief contact met elkaar waardoor u verzekerd bent van deskundige hulp bij problemen.

Partners

Anatec en hun partners bieden meerwaarde op onderstaande terreinen: Alge: fabrikant van apparatuur voor tijdwaarneming voor alle sporten.

Anatec onderhoudt intensieve contacten met de sportbonden (KNSB, KNKV, KNHB, KNZB, KNVB etc.). Dit resulteert onder meer in scoreborden en tijdwaarnemingssytemen die voldoen aan de laatste eisen en spelregels. Ook wordt zo in een vroeg stadium geanticipeerd op op til zijnde wijzigingen.

U bent welkom

Een bezoek aan onze showroom zal u zeker overtuigen dat u met een Anatec LED display de juiste keuze heeft gemaakt.