Darts

Naast een traditioneel dart scorebord bieden wij u ook de optie aan voor een LED Video Display. Dit display biedt naast de optie tot scorebord ook mogelijkheden voor het tonen van afbeeldingen, video’s en diverse andere functionaliteiten. Vooral tijdens wedstrijden met een groot publiek is dit een indrukwekkende aandachtstrekker!

Het meest toegepaste dart scorebord laat de restant score van beide partijen zien in de kleur rood met drie cijfers. In het bord zitten ook het aantal gespeelde sets en legs in de kleuren groen en oranje. Het is altijd mogelijk om de kleurcombinatie te veranderen.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte neem contact met ons op

anatec in een krantenartikel
schema van een darts scorebord

Scoreborden van Anatec onderscheiden zich in kwaliteit door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling, productie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.