Tractorpulling

Voor de sport van tractorpulling is er de mogelijkheid voor een lichtkrant die FULL PULL laat zien of bijvoorbeeld de naam van de chauffeur/trekker. Ook is er de mogelijkheid voor een scorebord die de tijden + getrokken afstand laat zien. Voor alle mogelijkheden of het aanvragen van een offerte neem contact met ons op.

schema van een tractorpulling scorebord
Traktor Pulling SCLK 8.33 OR
Karakterhoogte: 33 cm, 10 karakters
Afmetingen: ca. 250 x 60 x 10 cm, gewicht ca. 40 kg

Tractorpulling Scoreborden van Anatec onderscheiden zich in deze kwaliteiten door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.