Anatec Banner

Tijdmeting & analyse

tijddisplay

Finish displays met tijdwaarneming

Voor een grote diversiteit aan sporten is tijdmeet- en analyse apparatuur beschikbaar. De tijdmeet systemen zijn eigen ontwikkelingen en systemen van ALGE. ALGE is een internationaal erkend en gespecialiseerd bedrijf op gebied van tijdmeting. Alle systemen kunnen aangesloten worden op een bijpassend scorebord. Meer informatie over de componenten van ALGE vindt u hier.

Tijdmeting zwemmen

Tijdwaarneming Wedstrijdzwemmen

Tijdmeetsysteem voor

internationale zwemwedstrijden

SWIM 2000, volledig ALGE tijdmeetsysteem met meetmanagement dat voldoet aan alle FINA eisen. Dit systeem onderscheidt zich door de nieuwste toegepaste technologie. Onder meer de block-off tijden, reactietijden en duur van de afzet bij een keerpunt kunnen met dit systeem gemeten worden.


Tijdmeting paardensport

Tijdwaarneming paardensport

Tijdmeetsysteem voor

paardensport

Totaal systeem met startnummers, inrijdtijden, strafpunten, fotocellen, draadloze communicatie en pc interface zodat de resultaten eenvoudig gemeten en opgeslagen kunnen worden.


Tijdmeting schaatsen & skeeleren

Tijdmeting langebaanschaatsen

Tijdmeetsysteem voor

langebaanschaatsen

Het tijdmeetsysteem voor langebaanschaatsen is in nauw overleg met de KNSB ontwikkeld. Het is compatibel met de meest gebruikte meet management software (SARA II) en tijdwaarnemingssoftware (ETWclock) van de KNSB. Dit systeem wordt wereldwijd voor lokale en internationale wedstrijden toegepast. Het bestaat onder meer uit timers, finishopnemers, startpistolen (traditioneel en met flitslicht/claxon), eventueel in combinatie met lijncameraís.


Tijdmeting atletiek & wielrennen

Tijdmeting atletiek

Tijdmeetsysteem voor

atletiek

Voor atletiek en wielrennen biedt Anatec een totaal systeem met scoreborden voor weergave van startnummers, inrijdtijden, strafpunten etc.. Zo'n systeem is samengesteld uit de volgende onderdelen: fotocellen, draadloze communicatie, lijncamerasystemen, switch tape, timers, startpistolen, startmicrofoons, race management software, spraakcommunicatie systeem etc. etc..


anatec
ANATEC - Kerver 19 - 5521 DA Eersel - T +31 497 513437 - info@anatec.nl