Anatec Banner

Voetbalscoreborden

Voetbalscoreborden

Voetbalscorebord

Type AK 2.40-4.33 ORG

Voetbalscoreborden

Voetbalscorebord

Type AK 4.40 ORG


Het meest toegepaste voetbalscorebord geeft de score weer tot 9-9 en de oplopende speeltijd tot 45 minuten en van 45 minuten tot 90 minuten. De cijferhoogte van de hier weergegeven scoreborden is naar keuze 33 of 40 centimeter. De tijd wordt weergegeven in minuten of in minuten en seconden. Combinaties met een bij het scorebord passende (score-)lichtkrant behoren tot de mogelijkheden. Een voetbalscorebord wordt standaard geleverd met een naar keuze vaste of bedrade afstandsbediening.

Uitgebreidere scoreborden voor voetbal worden op hoger niveau toegepast. In de regel voorzien deze borden in een alfanumeriek scorebord en/of matrixbord, mogelijk uitgebreid met een numeriek scorebord, zodat namen van de deelnemende ploegen en andere informatie tijdens de wedstrijd aan het publiek en de sponsors getoond kunnen worden. Ook een score lichtkrant, die zowel als scorebord en als lichtkrant dienst doet is hier goed toepasbaar.

Voetbalscoreborden

Voetbalscorebord

Type AK 4.33 ORG


Zaalvoetbal scoreborden

AK 8.24 IRY

Scorebord voor zaalvoetbal,

handbal, korfbal, etc

Voor een scorebord voor zaalvoetbal, handbal, korfbal of zaalhockey voldoet in veel gevallen weergave van de score tot minimaal 99-99 en speeltijd (oplopend of aftellend). Deze functionaliteit laat zich goed combineren met een scorebord voor basketball of volleybal.Anatec
ANATEC - Kerver 19 - 5521 DA Eersel - T +31 497 513437 - info@anatec.nl