Informatiedisplay

Informatiedisplay

Naast gebruik als informatiedisplay met text kan het display gebruikt worden voor bijvoorbeeld wegwijzering. Het display kan ook worden ingezet als dagtijdklok en tijdens een sportswedstrijd of toernooi als scorebord of schotklok. Zo is het informatiedisplay multifunctioneel in gebruik.

Ook is een ingang aanwezig on het display te koppelen met een extern systeem. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor weergave nummerborden bij parkeergarages, in de publieke sector en voor industriële toepassingen.

Het display is er standaard in de uitvoeringen 76.8*12.8 cm en 76.8*25.6 cm. Andere uitvoeringen zijn op aanvraag. Het display is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik en kan zelfs in zwembaden worden ingezet.

Voorbeel van informatiedisplay als klok
verschillende toepassingen van het informatiedisplay

Specificaties

Weergave96 x 16 (of 32) beeldpunten
AfmetingenBehuizing ca. 81 x 13,2 (of 26) x 7 cm
BedieningMiddels Android App en web pagina voor alle apparaten. Het display is programmeerbaar via de app of naar keuze via een webpagina op elke laptop, smartphone of tablet
AansturingAansturing middels één van de volgende opties:

1. Draadloze aansturing vanuit uw smartphone, laptop, tablet via uw wifi netwerk

2. Draadloze aansturing vanuit uw smartphone, laptop, tablet via een in het display ingebouwd draadloos (wifi) netwerk. Het eigen wifi netwerk is dan niet nodig.

3. Invoer tekst via seriële ingang RS232.
Bevestiging  Met sleutelgaten voor wandmontage, optioneel met schroefogen voor plafondmontage. evens te gebruiken als tafelscorebord.
Voeding 230V AC